Living Story

Weerwolven

Plezier: Gemiddelde score van 4.5
Teambuilding: Gemiddelde score van 4.0
Bijzondere beleving: Gemiddelde score van 4.5

Weerwolven

De Nacht van de Weerwolven

Nacht van de Weerwolven is een geraffineerd moordspel vol leugens, zwartmakerij, achterbakse insinuaties, bluf, verdenkingen, naïviteit, valse pleidooien en huichelachtige verklaringen. We spelen Nacht van de Weerwolven met groepen van 12 tot 120 personen op bijzondere locaties door heel Nederland:

Weerwolven
 • als bedrijfsuitje, teamuitje,afdelingsuitje of training
 • als een bijzondere avond uit
 • als het zinderende spel dat onthult en confronteert
 • als de beleving waar je nog dagen over napraat
 • als het spel waar je je niet aan kunt onttrekken
 • als het spel waar iedereen verslaafd aan raakt
 •  

  De Nacht van de Weerwolven

  In De Nacht van de Weerwolven krijg je anoniem een rol toebedeeld: Je bent eerzaam burger óf je bent een weerwolf. In een avond vol leugens, zwartmakerij, achterbakse insinuaties, bluf, verdenkingen en huichelachtige verklaringen is het aan jou om de ware aard van je collega´s te ontmaskeren. Weet jij wie je kunt vertrouwen? De Nacht van de Weerwolven wordt door spelers al 10 jaar gewaardeerd als het beste moordspel.

  Speel De Nacht van de Weerwolven

  De Nacht van de Weerwolven

  De afgelopen 12,5 jaar speelden meer dan 3000 mensen De Nacht van de Weerwolven. Door heel Nederland óf op een van onze vaste locaties in en rondom Utrecht. De Nacht van de Weerwolven kost € 25,00 per persoon. Hiervoor ben je een avond lang verwikkeld in een spannende strijd om er voor te zorgen dat jij als laatste overblijft... 

  De Nacht van de Weerwolven kun je prima combineren met een lunch, een diner of een overnachting. 

  Voor een compleet overzicht van De Nacht van de Weerwolven en alle arrangementen kun je nú een offerte aanvragen voor De Nacht van de Weerwolven.

  Weerwolven in de Kuil

  We bieden De Nacht van de Weerwolven onder andere aan op de bijzondere locatie van Buiten in de Kuil in Lage Vuursche. Speel hier het zinderende spel rondom het kampvuur, en combineer je uitje met een geweldige buitenbarbecue, pizza`s uit de houtoven of een lekkere borrel. Vraag naar de mogelijkheden!

   
  Boek nu »Foto's
  Meer foto's

  Leuke avond "Nacht van de Weerwolven" gehad in het gezellige Tantes Bistro in ...

  Meer recensies