Living Story

Weerwolven

Recensies voor GPS Quest

dinsdag 14 juni 2011
De combinatie van bewegen, denken en oplossen is heel prima. Maar daarnaast ook de humor en de interactie. Wij hadden goed weer en dat maakt het gelijk helemaal ok. De locatie en de omgeving zijn uitstekend geschikt. We hebben ons echt heel goed vermaakt.

Monique Gijsen - Welzijn Baarn


dinsdag 31 augustus 2010
Het is zeker waard! Erg leuk om samen met de hele team te doen. Ook voor het teamwork/spirit kan het niet beter! Iedereen kan lekker genieten en op een ontspannende manier samen bezig zijn. Echt een aanrader!

Lara Strube


zaterdag 28 augustus 2010
Ik heb een geweldige leuke middag gehad. Bedankt daarvoor. Knap om een spel te bedenken wat iedereen kan, maar ook niet te makkelijk of te moeilijk is. Mijn complimenten.

Tineke ten Boer


zaterdag 28 augustus 2010
Als ik het kon betalen ging ik elke week een spel bij Living Story doen. Het is dus wel duidelijk hoe leuk we het allemaal vonden. De reacties van vrienden zijn allemaal lovend. En namens iedereen nog erg bedankt!

Willie ten Boer


zaterdag 28 augustus 2010
Het was een geweldige middag, goed georganiseerd en een heel leuk spel. Erg van genoten!

Gety ten Boer


dinsdag 24 augustus 2010
Het was even spannend, wordt het een regenbui of niet, maar de zon scheen heerlijk! Buiten gegeten, midden in het bos geluisterd naar spelleider Michiel die ons meenam in het verhaal over Ridder Roderick....en dan het bos is. Leuk om te zien hoe de teams elk hun eigen aanpak hadden. Zo gingen er teams gesplitst op pad (alles voor de overwinning), werden er fietsen (dat ging sneller, haha) en google maps gebruikt en was er onderling wat discussie over blijven we zoeken of gaan we door naar het volgende punt ;-) Een ongedwongen sfeer,gezelligheid, de lichte competitie ;-)...Het was ontspannen, inspannen, creëren, lachen en loslaten! De perfecte afsluiting van onze teamdag! Wij hebben een heerlijke middag gehad!

Jasmijn Lindout - Sherpa


zaterdag 29 mei 2010
Afgelopen zaterdag hebben wij een super middag gehad in hartje Utrecht. GPS Quest gespeeld en het moordmysterie opgelost. Echt leuk om met je collega`s op pad te gaan om een moord op te lossen. Leuke bijkomstigheid is ook dat je je eigen stad goed leert kennen. Veel gezien waarvan je het bestaan niet af wist. Elk team heeft ook een leuke presentatie gegeven, je hoeft maar naar de foto`s te kijken om te zien hoeveel lol iedereen gehad heeft! Aansluitend heel toepasselijk gegeten in "de Rechtbank". Echt een aanrader!

Marijke Klapwijk, Difrax


donderdag 18 maart 2010
Dat was een geslaagde middag met de kick-off van het nieuwe spel GPS Quest Moordmysterie. Wij hebben ons uitstekend vermaakt, bedankt!

De Hovestadjes


maandag 25 januari 2010
Fantastische middag in het prachtige Meyendel, Wassenaar. Een op maat gemaakte GPS tocht, we kwamen op de mooiste plekken. Door goede samenwerking, fanatisme en tactiek was iedereen razendsnel. De volgende dag wilde iedereen weten hoe we in de top tien stonden: Alle groepen staan er in! Duidelijke speluitleg en een leuke ontvangst. Zeer de moeite waard!!

Agnes van Waardhuizen, Farèlschool


vrijdag 04 september 2009
We hebben net een GPS Quest Pijnenburg achter de rug. Bedankt Living Story voor het perfect regelen en de leuke uitleg op de dag zelf. Ook bij het theehuis was het perfect geregeld. Vooral de bbq was heerlijk!! Alle complimenten. We waren met z`n 21en en we hebben allemaal genoten. Voor andere bedrijven: Doen! Perfect geregeld door Living Story.

Anita Agsteribbe, Acta


zondag 07 juni 2009
Was ontzettend leuk om te doen! En vooral met een gevarieerd gezelschap. Want het is leuk voor jong en oud.

Nancy de Rooij


zaterdag 22 november 2008
Vrijdag 21 november waren we te gast bij Living Story. Locatie Het Hooge Erf, alwaar direct de lekkere lunch klaarstond. Daarna volgde er uitleg van het GPS Quest spel. 5 groepen van 4 personen streden tegen, maar soms ook met elkaar om zo snel mogelijk de schat te vinden. Hilarische taferelen, bronstige herten en struikelpartijen over boomstammen maakte de middag geweldig! Met rode wangen werden de winnaars aan de champagne gezet! Ook vonden we nog oude,verborgen schatten van jaren geleden! Martin, Remco en Jordy bedankt voor de begeleiding!

Hermadix Coatings BV


dinsdag 14 oktober 2008
Wat een leuke manier om een familiefeest te vieren. De ontvangst was zeer hartelijk, de lunch was werkelijk geweldig, de spelleiding duidelijk en geanimeerd. Het competitie-element is aan ons (en ik vermoed aan de meeste mensen) erg besteed. We zullen deze dag niet licht vergeten. Bedankt!

Tosca Emmerson


maandag 13 oktober 2008
Het was een leuke tocht, heel spannend en het verhaal zat goed in elkaar. We vonden het intensief en zeker de moeite waard. Zeker een geslaagde activiteit. Bedankt!

Mariëlle de Jong, van Gansewinkel


woensdag 17 september 2008
Living Story heeft ons divisie-uitje tot een groot succes gemaakt. We werden ontvangen met koffie, thee en heerlijk gebak. Vooraf hadden we 12 groepen gemaakt van 6 personen en werden we gesplitst voor de GPS Quest en het Weerwolven spel. Na uitleg over de GPS werd gestart met de opdrachten, beschrijvingen en aanwijzingen. Even puzzelen en hersensbreken en dan ook nog de GPS volgen. Google-en konden we ook dus dat was meegenomen. (of valt dat onder vals spelen!) Naarmate de middag volgde werd het natter en natter maar we hadden poncho`s geregeld en het mocht de pret niet drukken. Iedereen bleef even fanatiek en competitief. Sommigen hadden de schat supersnel (36 min.) en sommigen pas na 2 uur en sommigen ook niet! Daarna werd van spel gewisseld en we sloten de dag af met een heerlijke barbecue. Complimenten aan de organisatie en de catering.

Karin van Iersel, CZ Actief in Gezondheid


maandag 08 september 2008
Leuke en speelse manier om met GPS kennis te maken. Het groepsgevoel wordt er absoluut door gestimuleerd en je ziet de deelnemers steeds fanatieker worden. Kortom Prima spel!

Cees Poirters


vrijdag 05 september 2008
Wat hebben wij genoten met zijn allen!!! Dit is het eerste evenement waar iedereen maar dan ook iedereen laaiend enthousiast over was. We hebben ons uitje op 5 september gehad en er wordt nu nog over gepraat. Te gek!!!

Chantal Broers


vrijdag 25 juli 2008
Hoewel het weer niet meewerkte, hebben we een hele leuke middag gehad. De ontvangst in het gezellige theehuis was goed met lekker gebak en wat te drinken. De GPS quest is door alle collega`s leuk gevonden; sommige dachten van tevoren dat we misschien moeilijke klim- of wandelpartijen zouden gaan doen (ze wisten niet wat we zouden gaan doen, maar werden op dit spoor gezet door de stevige wandelschoenen). Maar het viel dus reuze mee. Het spel duurde niet te lang en de competitie tussen de teams is leuk.

Bianca Roos


dinsdag 01 juli 2008
Struinen door de bossen, raadsels ontrafelen, collega`s te snel af zijn, op zoek naar de schat...kortom, een hele geslaagde middag bezig met de GPS Quest. Zeker voor herhaling vatbaar!

Daphne Blankestijn, KPN


zaterdag 21 juni 2008
Wij hadden op zaterdag 21 juni een erg gezellige middag in de bossen bij Lage Vuursche. Mooi weer, mooie omgeving, enthousiaste spelleiders en goed vermaak tijdens een uitdagend spel. Maar wát een desillusie: Tóch niet als eerste de schat gevonden.....?!

Minke de Ru


maandag 09 juni 2008
Wij waren met 13 personen, onze groep werd in drieën gedeeld. Onze geschiedeniskennis van vroeger werd op de proef gesteld. De ene groep had er iets meer moeite mee dan de andere groep. Wij hebben het getroffen met het weer. Het was heel leuk en gezellig. Wij werden verwelkomd door een lunch wat voortreffelijk geserveerd werd. Bijbestellen kon ook. Dat was geen bezwaar. De begeleiding en uitleg was heel duidelijk. Wij hebben ongeveer 1 1/2 uur gewandeld. De groep die gewonnen had kreeg een fles champagne het was heel gezellig en zeker een aanrader.

Hetty Vader


woensdag 13 februari 2008
Wij hebben een heel leuke middag gehad. De aanleiding tot het uitje was een stuk teambuilding voor de OR van VHB en afscheid van ons hoofd P&O. Ada Jansen. Het plezier werd nog versterkt door het feit dat ik en Ada in het zelfde team zaten en Marko ons team compleet maakte en wij als enige de schat gevonden hebben. Dus afscheid nemen en het spel winnen met chanpagne. Het kan niet beter. Het hele arangement was voortreffelijk.

Bas Breur


zaterdag 17 november 2007
Ik heb het geweldig gevonden om op deze manier een invulling te geven van een personeelsuitje. Ik ben persoonlijk graag buiten bezig en gelukkig hadden we het weer mee. Met regen zou het heel anders geweest zijn. Je bent toch gauw een paar uur intensief bezig en je hersenen eveneens. Ik hou wel van een wedstrijdje. Aleen jammer dat wij op de tweede plaats geeindigd waren. We waren er van overtuigd dat we als eerste de schat gevonden hadden. Ik heb al een aantal mensen dit uitje aanbevolen.

Frans Ouwerkerk, Apotheek De Langstraat


zaterdag 15 september 2007
Wij hebben afgelopen zaterdag een superfeest gehad met Living Story! De perfect op maat georganiseerde dag kon niet meer stuk. Precies de juiste combinatie van active en mind en voor ieder wat wils. Wil je een actief, dat kon, wil je lekker een roseetje in de zon? dan kon dat ook. Iedereen heeft genoten van de aangeboden activiteiten en de ontspannen sfeer. Bedankt Living Story! Volgend jaar bel ik weer.

Marieke Dam, PA Consulting Group


maandag 10 september 2007
Na een geweldige ontvangst met lekkere koffie en thee en heerlijk gebak volgde er een hernieuwde kennismaking tussen oud-werknemers en huidige werknemers vanwege het 10-jarig jubileum van een werknemer en het 15-jarig jubileum van het bedrijf. Toen iedereen aanwezig was volgde de uitleg van wat we zouden gaan doen. Schatzoeken in de bossen met behulp van aanwijzigen en GPS. Nadat iedereen eindelijk wist hoe de GPS functioneerde was het tijd om de hints in de bossen te gaan zoeken en de schat te gaan veroveren. Het winnende team had weinig tijd nodig om de schat te vinden, het verliezende team had alle tijd nodig maar heeft uiteindelijk ook de schat die zij moesten vinden gevonden. Bij terugkomst in het theehuis volgde de prijsuitreiking en konden we starten met het geweldig lekkere buffet. Kortom een uitje dat zeker voor herhaling vatbaar is en een aanrader voor andere bedrijven!!

Judith de Zeeuw, Thorax Informatieprojecten & Advies


vrijdag 07 september 2007
Wat een gave dag! Er zijn alleen maar positieve reacties binnen gekomen.. En het eten was ook echt subliem!

Tim van Olmen, TNO Kwaliteit van Leven


zondag 26 augustus 2007
Eerst even met z`n allen moed ineten, waarna we aan het werk mochten: het zoeken naar de verborgen schat ergens in de bossen, met behulp van GPS-apparaten en wat historische en topografische raadsels. Geen speurtocht zonder wedstrijd, dus verdeelden we ons in twee groepen. Dit bleken bij nader inzien uitstekend op elkaar ingespeelde teams: mijn groep gaf blijk van een enorme winnersmentaliteit en werkte koortsachtig en efficient samen, terwijl de andere groep de aanwijzingen niet zo snel vond, gezellig halverwege wat ging drinken, eten en kletsen; manana manana. Het resultaat: mijn groep zat al ruim een uur aan het witbier bruin te bakken toen de anderen op kwamen draven. Champagne voor de winnaars!

Pieter Balyus, vrijgezellenfeest


vrijdag 29 juni 2007
De GPS Quest door de bossen van de Lage Vuursche was een groot succes! Met drie ploegen van vier op zoek naar de schat. Ondanks de slechte voorspellingen zat het weer ook redelijk mee. Spel zat goed in elkaar, we hebben erg veel lol gehad, vooral toen team The winners met de grootste monden als laatste binnen bleek te zijn. Leiding was ook prima, kortom een aanrader!

Caroline Hensbergen, Rabobank International


vrijdag 15 juni 2007
Wij hebben dit jaar als bedrijfsuitje gekozen voor de GPS Quest en dat was in één woord super! De bedoeling was om de juiste schat te vinden. Verdeeld in groepjes van drie/vier gingen we het bos in bewapend met een GPS apparaat, aanwijzingen en een camera. Het vinden van de schat bleek toch niet zo makkelijk te zijn. Uiteindelijk zijn er twee groepjes met de schat teruggekomen. Als je alle plekken af moet gaan, is het een flinke wandeling, maar we hadden super weer die dag dus het was de moeite waard. Ik zou zeggen echt een aanrader!

Kitty den Hartogh, CMS Derks Star Busmann


donderdag 31 mei 2007
Perfecte begeleiding van de organisatie. Daags na het event leuke foto´s online, zodat je gelijk kunt nagenieten. We hebben zowel Kubb als GPS Quest gespeeld. Wat ons opviel was het enorme enthousiasme van onze medewerkers. Dit werd mede in de hand gewerkt door de locatie en medewerkers en organisatie van Living Story.

Harm Weber, Mobiel Centre Marktonderzoek


maandag 21 mei 2007
Als enige vrouwenteam natuurlijk gewonnen! Het was een erg leuke tocht en die 3 à 4 km lopen was net genoeg! Daarna heerlijk gegeten.

Mignon van Nijkerk, Hypsos Retail


maandag 21 mei 2007
Wij hebben een geweldige middag/avond gehad, erg mooie locatie, alles goed verzorgd, lekker eten tenslotte. Het weer zat gelukkig ook nog mee. We zijn met 4 teams het bos in gegaan na uitgebreide instructie. Het allerleukste was natuurlijk wel dat een team van 3 dames (!!!!) gewonnen heeft, de heren toonden zich bekende boeren met kiespijn.

Bianca Drachman, Hypsos Retail


maandag 23 april 2007
GPS-Quest: Na een koffie/taart ontvangst, bleek dat er kunstschatten verborgen lagen in het bos. M.b.v. GPS en SMS en raadsels hebben we door de bossen gelopen op zoek naar de schat. Gelukkig wel gevonden! Het aansluitende spel Kubb en een heerlijk diner tot slot maakte het uitje compleet.

Wouter Verkuijl, Getronics PinkRoccade


donderdag 19 april 2007
Op donderdag 19 april zijn wij voor ons jaarlijkse afdelingsuitje naar Lage Vuursche getogen. Met uitzondering van de organisatie wist nog niemand op dat moment wat we zouden gaan doen. Aangekomen bij het Hoge Erf en na ontvangst met koffie en (heerlijk) gebak kregen we uitleg over het doel van de middag. Het verhaal van de geroofde en verstopte kunstschatten waarvan het de bedoeling was dat wij die zouden terughalen. Ons gezelschap werd in 3 groepen verdeeld en elke groep werd uitgerust met een kaart, een fototoestel, de spelregels en het allerleukst: de GPS. Allereerst wat raadsels oplossen, dan op zoek naar de ruinen om het codewoord te vinden, dit te SMS-en en aanwijzingen te krijgen over waar de schat dan nu toch lag. Kortom: druk, druk, druk. Het was prachtig weer die middag en we zijn dus heerlijk een paar uur op het mooie landgoed geweest. Die ene groep slimme fanatiekelingen was natuurlijk als eerste terug met de schat; de tweede groep bleek erg creatief en nadat zij de schat niet hadden gevonden hebben ze er zelf maar één gemaakt van materiaal dat in het bos werd gevonden. En dan was er nog de laatste groep die erg hun best hebben gedaan, niet de schat hebben gevonden maar wel de langste afstand hebben gelopen (bijna 9 km volgens de GPS). Heerlijk om met elkaar bezig te zijn in de buitenlucht in een mooi bos en met voldoende wedstrijdelement om een ontspannen concurrentie tussen de teams tot stand te brengen. En met dat mooie weer was het natuurlijk ook heerlijk om aan het eind van de middag buiten uit te rusten en na te genieten met een drankje.

Ruth Daniels, Paysquare


donderdag 28 september 2006
We moesten voor 22 personen in verschillende leeftijden een uitje organiseren, en al snel ging onze keus naar iets actiefs, iets in de buitenlucht. Vandaar GPS quest. Met in je hand een GPS apparaat en ga maar op zoek naar de schat! Via runen teksten en sms berichten kom je als het goed gaat uit bij de schat. Omdat sommige groepen gebruik maakten van een telefoon van de zaak en daardoor sommige diensten zijn geblokkeerd kwamen niet alle aanwijzingen via sms door. Ondanks dat kleine probleem heeft iedereen het erg naar zijn zin gehad. Zeker een aanrader dus. De organisatie was goed verzorgd en het Theehuis en het Landgoed was een mooie locatie.

Chantal van Meel, Servex


vrijdag 30 juni 2006
De locatie was schitterend. De rustieke entourage van `t Hooge Erf vormde het decor voor de spelen `GPS Quest` en de `Nacht van de Weerwolven`. Deze spelen vonden een aantal keren op een avond plaats. Mensen konden zich op een groot krijtbord inschrijven voor een spel, wat de avond een vrij karakter gaf. GPS Quest was een leuke combinatie van wandelen, technologisch vernuft en algemene ontwikkeling. Door het competitieve element werden mensen opeens zeer fanatiek wat in sommige gevallen tot komische situaties leidde. Gedurende de hele avond werd men voorzien van eten en drank. De barbecue stond buiten en de mosselen aan het spit, chinese vispakketjes, reuze gamba´s, maiskolven, salades en overige lekkernijen, vielen in goede aarde bij de mensen. Terugkijkend op het feest kunnen we zeggen dat het een groot succes is geweest! De reacties na het feest waren allen zeer positief. Mensen hebben het als een relaxed, `alles mag niets moet` en goed georganiseerd feest ervaren. Met dank aan Living Story en ´t Hooge Erf.

Carolien van Zuijlen, Cap Gemini


Kies een van onderstaande games

 
Schrijf zelf een recensie!
Heeft u een spel bij ons gespeeld
klik dan hier en laat een recensie achter!
Foto's
Meer foto's

We hebben TeamGame gespeeld op het Hooge Erf met 94 personen. De dag was erg ...

Meer recensies