Living Story

Weerwolven

Tezz en de Tijdgeest

Tezz en de Tijdsgeest

De jonge Tezz komt uit de toekomst. Ze is geboren in 2150, en zoekt nu, via het apparaat dat jij in je handen hebt (een iPad die je hebt gekregen bij Anjerpunt Hoonhorst), contact met je. Ze vertelt je dat in haar tijd (het jaar 2150) `De Tijdgeest` alle tijd opslurpt, zodat de mensen steeds minder tijd hebben en nergens meer aan toe komen.

Tezz en de Tijdsgeest

“Mijn vader heeft onderzoek gedaan in het verleden en heeft ontdekt dat er mensen zijn in jullie tijd en nog vroeger die wél tijd hadden. Daarom ben ik nu hier, en moet ik nog naar andere momenten in het verleden reizen om te ontdekken hoe we tijd kunnen sparen om de Tijdgeest te verslaan. Wil jij me helpen? Als ik genoeg tijd kan sparen en de Tijdgeest kan verdrijven, dan hebben wij in de toekomst ook weer Alle Tijd!” 

Tezz en de Tijdsgeest

Tezz en de Tijdsgeest is een location Based iPad Game. Net als Lost in Time en The Nature Game speel je het spel op je iPad, maar dan wel buiten. Jij speelt de hoofdrol in de game, en je moet zelf lopen, puzzelen, kijken en luisteren. Zo moet je je rennen om hout te verzamelen voordat de dorpskachel uit gaat, en moet je opletten welke boodschap - in dialect - voor welke `noaber` bedoeld is.

Tezz en de Tijdsgeest

Tezz en de Tijdsgeest speelt in en rondom Hoonhorst, een dorp in Overijssel. Het spel is daar te spelen vanuit het Anjerpunt  Hoonhorst. In dit spel leer je op een bijondere manier over `Noaberschap` en `Alle tijd`; twee thema`s die een grote rol spelen in het verleden, het heden en de toekomst van Hoonhorst.

 
Boek nu »Foto's
Meer foto's

Wij waren toe aan een leuke teambuilding en die hebben we zeer zeker mogen ...

Meer recensies