Living Story

Weerwolven

Wat ons drijft

in beweging

Living Story brengt mensen in beweging. Wij geloven in de kracht van beleving, van zelf doen en zelf ervaren. Wij geloven dat een authentieke ervaring – een wow-moment, een bijzondere beleving, een interactief spel – mensen dichter bij zichzelf brengt en dichter bij elkaar. We geloven ook dat zo’n bijzondere beleving het meest krachtig is als je er als deelnemer middenin zit: zelf meedoet, zelf onderdeel bent van het verhaal en zelf invloed hebt op het verloop en de uitkomst. Zodat je echt geraakt wordt, betrokken bent, je creativiteit erin kwijt kan, letterlijk in beweging komt en gewoon heel veel plezier beleeft!

spelers

Bij Living Story ontwerpen we waardevolle ervaringen die je raken, je uit je comfort zone halen, je out-of-the-box brengen en die gewoon heel erg leuk zijn. Dat kunnen ervaringen – wij noemen ze experiences by Living Story – zijn die bijdragen aan teambuilding en samenwerking, aan verandering en innovatie, aan een creatief proces, aan het betrekken van je klanten of medewerkers, of alle andere dingen waar je mensen voor in beweging wil brengen, echte betrokkenheid wil veroorzaken, mensen wil raken of gewoon een ontzettend leuke dag wil bezorgen.

groep

We ontwikkelen onze experiences altijd op basis van de vraag van de klant, en gebruiken onze kennis en jarenlange ervaring met experience design, gamification, storytelling en game design om voor jou en jouw klanten, gebruikers, collega’s of team de beste en meest indrukwekkende experience te ontwerpen die beantwoordt aan jouw doel.

 
Foto's
Meer foto's

Het straatbeeld van Gouda (en nietsvermoedende passanten) werd opgeschrikt ...

Meer recensies