Living Story

Weerwolven

Over Living Story

Living Story

Living Story Team 2011

Living Story is een evenementenbureau waar we al 12,5 jaar experiences maken: spellen en evenementen waarbij beleving centraal staat. Het zijn bijzondere activiteiten op prachtige locaties waarbij je de dagelijkse realiteit vergeet en nieuwe kanten ontdekt van jezelf en van je collega`s, vrienden of familie.

 

Robin Hood

De experiences van Living Story zijn gebaseerd op verhalen. Bijvoorheeld als spannende introductie zoals bij de Nacht van de Weerwolven. Ook maken we gebruik van bekende en heroïsche verhalen als Pirates of the Caribbean en Robin Hood én van verhalen die te maken hebben met de locatie waar je bent, zoals in GPS Quest of onze Pop-up Escape Room Hôtel Central. Ook op onze nieuwe inspirerende plek ga je de geschiedenis en cultuurhistorie van dit bijzondere monument beleven en ervaren! 

Nieuwe locatie! Wintertuin Baarn

Sinds kort mag Living Story zich de trotse nieuwe - voorgenomen - exploitant noemen van het prachtige Rijksmonument de Wintertuin in Baarn. Op deze bijzondere locatie, een voormalige botanische kas in het monumentale Cantonspark, gaan we in het komende jaar een escape room bouwen die gaat over de geschiedenis en cultuurhistorie van deze plek, en nieuwe mobiele beleving ontwikkelen. Lees het laatste nieuws en de ontwikkelingen in onze blog op www.wintertuinexperience.nl

Teambuilding

inschrijven

Een Experience by Living Story is altijd een spel waarbij je als team voor een groot deel zélf bepaalt wat er gebeurt. Wélke opdracht voer je als eerste uit, wíe zet je op welke opdracht en welke talenten heb je in huis. De beslissingen die je als team neemt hebben direct invloed op het verloop van het spel en op je succes.

Spanning, competitie en de vrijheid om de dingen op je eigen manier te doen zorgen er voor dat je meegesleurd wordt in je eigen, unieke avontuur.

Je kunt jezelf zijn

jezelf-zijn

Als je meedoet aan een spel van Living Story, kun je gewoon jezelf zijn. Je hoeft je bij ons niet te verkleden, of je voor te doen als iemand anders. Je speelt geen rol. Je kunt gewoon jezelf zijn. Je kunt je vol overgave in het spel storten. En dat is precies wat er gebeurt. 

Zodra er iets op het spel staat, of dat nu een fles champagne is of `eeuwige toem en eer` op je afdeling, worden mensen fanatiek. De drive om het beste uit jezelf te halen, grenzen op te zoeken, plezier te maken en te winnen, zorgt er voor dat mensen zich op een pure en speelse manier in het spel storten. Zo zie je vaak verrassende kanten van anderen én van jezelf. 

Wie speelt er?

In de afgelopen 12,5 jaar hebben we events gemaakt en gespeeld met o.a.:

 

 

ABN AMRO

Achmea

Aegon

AFAS ERP Software

Amarantis

Arcadis

ASR Verzekeringen

BAM Utiliteitsbouw bv

Bestuursacademie Nederland

Cap Gemini

Deloitte

Delta Lloyd

De Telefoongids BV

Effectgroep

Eneco

Eurocross Assistance

Formido Bouwmarkten

Gemeente Amersfoort

Gemeente Arhem

Gemeente Barneveld

Gemeente Bunschoten

Gemeente Hilversum

Gemeente Lelystad

Gemeente Nieuwegein

Gemeente Rotterdam

Gemeente Tilburg

Gemeente Utrecht

Gemeente Veenendaal

Grant Thornton

Grontmij

Hiltex

Hogeschool Utrecht

ISS Facility Services

JSO expertisecentrum voor jeugd, samenleving en opvoeding

KPMG

Ministerie van Binnenlands Zaken en Koninkrijksrelaties

Ministerie van Infrastructuur & Milieu

Ministerie VROM

Monsterevents

MultiFood

Philips International B.V

PinkRoccade Healthcare BV

PostNL

Proost en Brandt

Rabobank

Red Bullet Productions BV

St.Antonius ziekenhuis

Unilever

UWV

Hoe groot is een experience?

team

Een spel of event kan een paar uur duren, een middag, avond, of nacht. Als we een spel spelen als bedrijfsuitje duurt dat meestal zo`n 3 à 4 uur, inclusief introductie en afsluiting. Je kunt onze experiences al spelen met groepen vanaf 20 personen, maar ook met groepen van 50, 100 of 500 personen. Soms bouwen we complete events op maat. Of dat nu gaat om een bedrijfsfeest, een training, of een serious game. Onze teamgames zijn al te spelen voor € 29,00 per persoon.

 
Foto's
Meer foto's

Het straatbeeld van Gouda (en nietsvermoedende passanten) werd opgeschrikt ...

Meer recensies