Living Story

Weerwolven

Locaties

Moordweekend op een kasteel

U verblijft tijdens uw moordweekend op een luxueus landhuis of een authentiek kasteel. We hebben in België 4 prachtige locaties waar het u een weekend lang aan niets zal ontbreken. Elk kasteel heeft u een weekend lang exclusief tot uw beschikking: u bent er alleen met úw groep. En dat geldt ook voor de luxe wellness faciliteiten.

Kasteel ter Leyen

Kasteel ter Leyen

Kasteel Ter Leyen dateert uit de 15e eeuw en is gelegen aan de rand van het dromerige dorpje Boekhoute. Het kasteel, de gracht, de tuin, het koetshuis en de nabijgelegen portiers­woning; alles ademt een echte kasteel­sfeer en is zodoende geweldig geschikt als decor voor het moordweekend. Kasteel ter Leyen is misschien wel het meest

Kasteel ter Leyen

geheimzinnige kasteel dat we betrekken: met een donkere kasteeltuin, krappe keldergangen, en onbereikbare torenkamers...

+ Vanaf € 1600 per weekend
+ op 2 uur van Utrecht (190 km)
+ geschikt voor 20 tot 40 personen
+ Nabij Gent en Antwerpen

Château de Blier

Chateau de Blier

Het Château de Blier kijkt uit over de vallei van de Aisne. Vanuit de salon met open haard loopt u zo de biljardkamer in, de privétuin, de damessalon, de grote eetzaal, of één van de de donkere gangen. Chateau de Blier is een kasteel om in te verdwalen. Chateau de Blier ligt nabij prachtige plaatsen als La Roche-en-Ardenne, Durbuy en La Chapelle.

Chateau de Blier

Chateau de Blier is een compact kasteel, dat met haar mistroostig uiterlijk een stemmig decor biedt voor de verwikkelingen in het moordweekend.

+ Vanaf € 2450 per weekend
+ Op 3 uur van Utrecht (260 km)
+ Geschikt voor 20 tot 48 personen
+ Midden in de Ardennen

Château Val de Targnon

Chateau Val de Targnon

Het volledig vernieuwde Château Val de Targnon telt 14 slaapkamers en 12 badkamers met alle comfort. De warme inrichting biedt een huiselijke sfeer waar het aangenaam verblijven is. Naast de gezellige leefruimtes met open haard, aparte zitkamers en twee grote keukens, is er een wellness met sauna, jacuzzi, stoombad en relaxruimte.

Targnon Wellness

Afgelegen op een heuvel met uitzicht over de Targnon en de uitgestrekte bossen van de Ardennen.

+ Vanaf € 2569 per weekend
+ Op 3 uur van Utrecht (250 km)
+ Geschikt voor 20 tot 30 personen
+ Midden in de Ardennen
+ Inclusief luxe wellness faciliteiten

Château de Halloy

Chateau de Halloy

Dit prachtige château - voormalige residentie van één van de bisschoppen van Luik - heeft de voorname uitstraling van een klassiek landhuis. Het uitgestrekte gazon met reuzachtige bomen, een waterput en mysterieuze toegangspilaren zijn het decor van het Moordweekend in dit verblijf nabij Ciney.

 

Chateau de Halloy

Een sjieke locatie voor groepen tot 28 personen.

+ Vanaf € 3050 per weekend
+ Op 3 uur van Utrecht (250 km)
+ Geschikt voor 20 tot 28 personen
+ Midden in de Ardennen (Ciney)

 

Château Thermes de Cugnon

Thermes de Cugnon

Château Thermes de Cugnon is een kasteeldomein diep in de donkere Ardennen, nabij de de Franse grens. Nergens ervaar je de beklemming van het Moordweekend beter dan hier. Naast de luxe kamers, de sfeervolle salons en de kasteeltuin met mysterieuze beelden, is er een verwarmd zwembad, een sauna en twee buiten-jacuzzi`s.

Chateau de Cugnon

Een ideaal Château & de perfecte omgeving om maximaal te ontspannen. 

+ Vanaf € 2925 per weekend
+ Op 3,5 uur van Utrecht (320 km)
+ Geschikt voor 20 tot 40 personen
+ Midden in de Ardennen
+ Inclusief luxe wellness faciliteiten

 
Boek nu »Foto's
Meer foto's

Op 13 juli hebben we een geweldig `moordweekend` gehad met onze familie! Vanaf ...

Meer recensies