Living Story

Weerwolven

ExperiFrance

Een unieke beleving op één van de bijzonderste plekjes van Frankrijk

Zodra je in de bus stapt, voel je al dat er iets staat te gebeuren... Je gaat zitten en kijkt om je heen, en begint een kletspraatje met je collega naast je. De sfeer is gezellig, maar met een vleugje spanning die voelbaar blijft als iedereen is ingestapt. Dan maakt de buschauffeur zich op om te vertrekken. Op naar Frankrijk!

Maar net als de chauffeur de deuren wil dichtdoen, wringt een vreemde figuur zich tussen de deuren door. Zijn verhaal is onsamenhangend en vreemd, maar de reizigers luisteren geboeid... In de uren daarna ontvouwt zich in de bus een bijzonder verhaal, dat de introductie zal blijken van een spannende reis die de deelnemers de rest van de tijd in zijn ban zal houden.

De bijzondere beleving van experiFrance gaat verder als we op de luxe kasteelboerderij in Frankrijk zijn aangekomen. De locatie, de omgeving, de mensen... Alles wordt ingezet om de deelnemers een unieke ervaring te geven die ze nooit meer zullen vergeten.

Thema`s

experiFrance is een op maat gemaakte beleving, waarvoor verschillende thema`s mogelijk zijn.
Voorbeelden zijn:

Mogelijkheden

Onze experiFrance arrangementen worden altijd op maat samengesteld. In overleg bepalen we een thema en de spelelementen die jij voor jouw groep wilt toevoegen aan het spel. Duur van het verblijf, intensiteit van de activiteiten, moeilijkheidsgraad - binnen de grenzen van het gekozen thema zijn verschillende variaties mogelijk.

Onze meest populaire experiFrance is het compleet verzorgde Living Story moordweekend

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden!

 
Boek nu »Foto's
Meer foto's

Op 13 juli hebben we een geweldig `moordweekend` gehad met onze familie! Vanaf ...

Meer recensies