Living Story

Weerwolven

Beleef Schotland

Beleef Schotland

Je rijdt vanaf Edinburgh Airport langzaam de Schotse Hooglanden in. De lochs van de Highlands zijn in nevelen gehuld. In de verte torent een imposant grijs landhuis boven de mist uit: Het blijkt het luxueuze hotel te zijn waar je 3 dagen lang verblijft. Je bent in het land van whisky en eerlijk eten, van Higland games en grijze kastelen. Je bent in Schotland.

Schotland reis

Beleef Schotland is een complete trip van 3 dagen waarin je het beste van Schotland beleeft. Je gaat whisky proeven bij een beroemde whikydistillerderij, je doet mee aan Highland games, je gaat zalmvissen in de river, of raften óver de rivier en je dineert en je verblijft in een authentiek landhuis met luxe spa faciliteiten.

 

Beleef Schotland

Schotland is een land om te beleven. Het is niet alleen de rokerige geur van whisky bij een oplaaiend haardvuur, het is niet alleen de koude vochtige lucht die tussen de heuvels hangt.

Het is het geluid van doedelzakken, en van winkels vol kilts als je langs de royal mile in Edinburgh omhoog loopt naar het kasteel. 

Beleef Schotland is een pure ervaring van Schotland voor groepen van 10 tot 100 personen. Op een mistige ochtend op zoek naar het monster van Loch Ness? Een Jeep-safari door de heuvels die J.K. Rowling in spireerden tot het schrijven van Harry Poytter? Canyoning in een bulderende rivier? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Schotland beleving

Living Story stelt in overleg met u het programma samen, regelt en organiseert de complete beleving, en is het hele weekend met een begeleider aanwezig zodat u zorgeloos kunt genieten van Schotland.

Meer informatie of een offerte aanvragen

 
Boek nu »Foto's
Meer foto's

Op 13 juli hebben we een geweldig `moordweekend` gehad met onze familie! Vanaf ...

Meer recensies